Kom af med dine gener med fysioterapi i Aalborg

fysioterapeut aalborg

En fysioterapeut kan hjælpe dig med flere problemer, end du måske går og tror. Har du en gene eller skade, som du ikke har fået gjort noget ved længe, er det en god idé at kontakte en fysioterapeut. 

Er du bosat i Nordjylland, er der gode muligheder for at få professionel fysioterapi i Aalborg. Læs med her, hvis du vil vide mere om, hvilke skader og gener en fysioterapeut kan afhjælpe.

Få en kampdygtig skulder

Med en fysioterapeut i Aalborg kan du få ordnet den skulder, der driller dig. Uanset om skaden er opstået i en aktion eller som overbelastning, kan en fysioterapeut hjælpe dig. 

Skulderskader som en frossen skulder eller at have revet skulderen af led er velkendte skader, som kan behandles effektivt hos en fysioterapeut og med forebyggelse mod nye skader. 

Kom modic forandringer og piriformissyndromet til livs

Modic forandringer og piriformissyndromet er to velkendte, men irriterende diagnoser. Med fysioterapi i Aalborg kan du komme begge til livs.

Har du derfor ondt i balde eller ryg, kan du med fordel få en henvisning til en fysioterapi, som kan stille diagnosen for dig. 

En fysioterapeut arbejder i flere processer, hvor det først gælder om at få lokaliseret dit problem, dernæst at få behandlet det og til sidst at få lavet en forebyggelse, så det ikke opstår på ny. 

Andre velkendte rygproblemer som iskias og diskusprolaps kan også behandles af en fysioterapeut. 

Fysioterapi mod spændingshovedpine og migræne

Lider du af hovedpine som eksempelvis spændingshovedpine eller migræne, tror du måske ikke, at problemet kan løses ved at gå til fysioterapeut.

Men så kan du godt tro om. 

I mange tilfælde skyldes kronisk eller tilbagevendende hovedpine, at der er en fejl på balancenerven eller dysfunktioner. Disse problemer kan en fysioterapeut afhjælpe, så du er fri for at gå rundt med nedsat livskvalitet.

Osteopati og fysioterapi i Aalborg i en smuk blanding

Fysioterapi og osteopati er to behandlingsformer, der lægger sig tæt opad hinanden. Osteopati udspringer blandt andet fra fysioterapi, og derfor er mange osteopater også uddannet fysioterapeuter. Hvis du besøger en osteopat, kan du blive behandlet med både osteopati og fysioterapi, og det er effektivt mod en lang række skader og smerter. 

Kontakt en fysioterapeut i Aalborg 

Er du bosat i det nordjyske, er der mange muligheder for at få fysioterapi i Aalborg. 

Det kan aldrig skade at kontakte en fysioterapeut eller få en henvisning fra lægen – og ofte kan du få hjælp til din skade, gene eller dine smerter, selvom du ikke troede det.

Hvis du benytter en osteopat, kan du kombinere behandlingen, såfremt det vurderes at give mening, og på den måde kan du slå to fluer med ét smæk.