Gode råd til catering

Catering til en off-site begivenhed kræver organisering og planlægning. Regnskab for forsyninger og cateringudstyr, inden dine medarbejdere trækker ind på leveringstrucken, sikrer, at der ikke er nogen ting tilbage. Vi har lavet en tjekliste med Catering Inventar til at hjælpe dig med at forberede dig til din begivenhed og sætte dine medarbejdere op til succes. Hvis du lige er kommet i gang i cateringbranchen, er dette en god introduktion til de ting, du har brug for til en fuldstilet, off-site begivenhed.

Bordindstillinger og transport

Begivenhedens stil dikterer de typer elementer, du har brug for til bordindstillinger. Opskalere bryllupper og begivenheder kræver flere genstande for at fuldføre en bordindstilling, herunder tøjservietter, opladerplader og stemware. En simpel picnic eller grill kræver muligvis kun middagsplader, vandglas og bestik. Du har brug for cateringforsyninger for at få dine tilberedte måltider off-site uden at miste temperaturen. Dette er grunden til, at isolerede madpladebærere er en cateringens bedste ven. De kan fyldes med madpander i forskellige størrelser og bruges til at holde mad varm eller kold. Brug udendørs kølere til at trække drikkevarer og is. Til tørre ingredienser skal du bruge madopbevaringsbokse og totes.

Service og indretning

Ved at levere nogle enkle udsmykninglejeemner til dine kunder kan du øge den samlede saldo på begivenhedsfakturaen. Mange kunder vil meget hellere betale dit cateringfirma for at leje enkle ting som vaser og bordnumre end at opsøge et separat udlejningsfirma. Glem ikke visningsstiger og displaystativer, der giver dig mulighed for at fremhæve dine retter og drage fordel af lodret plads på dine madborde. Det kan være omkostningseffektivt og praktisk for dine kunder at inkorporere engangsforplejningstjenester. Brug af porcelæns servise og traditionelt glasvarer kræver, at du genindlæser de snavsede tallerkener tilbage på lastbilen, og du bliver sandsynligvis nødt til at opkræve et opvaskgebyr. Med engangsbestik, tallerkener og drikkevarer kan du skåne dine klienter gebyret, fjerne risikoen for ødelagte skåle og skære ned på rengøringstiden.