Burger i Aalborg fra The Burger Concept

the burger concept aalborg burger

Plads til diversitet og forskellighed er en af grundstenene i vores samfund, men én ting, som vi stort set alle kan samles om, er mad – og i særdeleshed mad der kan få vores smagsløg til at synge! Og vi vil vove den påstand, at vores mad kan netop dette; samle mennesker og imødekomme deres kulinariske ønsker. Vi sætter nemlig en ære i at servere simpel men gennemført mad, som taler til de flestes smagspræferencer og samtidig passer til enhver lejlighed. Du kan næsten smage de salte og sprøde fries, når du tænker dig til alle de scenarier, hvori en TBC burger og en omgang fries ville sætte prikken over i’et.

Fantastisk burger i Aalborg til gode priser

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med vores madlavning og vores koncept, kan vi forestille os, at du måske sidder med et par spørgsmål til, hvem vi er, og hvad vi står for. I virkeligheden kan vi svare forholdsvist enkelt på dette – vi er en jysk, familieejet virksomhed, som stræber efter at servere saftige, velsmagende burgere til en pris, hvor alle kan være med. Derfor er vores udgangspunkt også simple burgere uden for mange dikkedarer, men med muligheden for en bred vifte af forskellige tilvalg – eller fravalg – så du kan pimpe din burger og style den helt som ønsket.

Vi kommer snart til Aalborg – derfor håber vi, at du vil give os en chance, næste gang du får lyst til en burger i Aalborg!

Vi glæder os til at åbne i Aalborg

Hos The Burger Concept er ingen bestilling for stor eller lille, så uanset om du kommer ind efter en kaffe to-go eller en stor bestilling med det hele, så kan vi love dig for, at du bliver mødt med et smil og en god energi. Vi er blevet taget utroligt godt imod ved alle vores andre lokationer, så vi glæder os helt ufatteligt til at slå dørene op i 9000 Aalborg og endelig stifte bekendtskab med alle jer skønne nordjyder! Hvis du har fundet os bare en smule interessante og nu sidder tilbage med en lyst til at vide mere, så tøv endelig ikke med at imødekomme denne lyst. Du har nemlig mulighed for at lære os endnu bedre at kende og læse mere om vores åbning i Aalborg på vores Facebook-side samt hjemmeside. Du kan også kaste et blik på vores menukort og lade dig inspirere i forhold til, hvad du skal sætte tænderne i første gang, du besøger os.

Så er der kun tilbage at sige vel mødt og velbekomme!