4 gode barsel aktiviteter i byen med din baby

I den første tid af barslen er man typisk i sin egen lille baby bobble derhjemme. På et tidspunkt bliver det dog tid til at dig og dit lille mirakel skal lidt på eventyr udenfor hjemmet. Spørgsmålet er bare, hvad man egentlig kan lave med sin baby i byen. Det giver vi 4 gode ideer til her.

Shopping 

Som kvinde har du måske savnet at komme ud og kigge lidt på butikker og shoppe. Det kan du med fordel gøre med din baby. Det er en let aktivitet, der ikke kræver andet end at du har barnevognen med. Har i behov for at smutte hjem, er i heller ikke bundet op på noget. Skal du shoppe tøj til den lille, kan du gå efter Müsli babytøj, som er GOTS certificeret og dermed skånsom for miljøet og fri for skadelig kemi. 

Træn udendørs med din baby

En graviditet tager ofte lidt hårdt på kroppen, og du vil sikkert gerne i gang med lidt aktivitet igen. Tag en yogamåtte med og smut en tur ned i parken, hvor du kan nyde det gode vejr imens du laver nogle simple øvelser og din baby hygger i liften ved siden af. I kan afslutte træningen med en god lang gåtur i barnevogn, hvis vejret er til det. 

Svømning 

Babysvømning giver en helt unik nærhed, og det er en super sjov aktivitet, der heller ikke er så tidskrævende. Du kan eksempelvis melde dig på et babysvømningshold eller tage afsted selv eller med din partner. 

Udforsk kulturliv

Du har måske længe haft lyst, men aldrig rigtig følt du har haft tid til at udforske byens kulturliv. Tag en dag eller bare nogle timer med din baby og måske en god veninde, hvor i er turist i egen by og ser de mange attraktioner Aalborg har at byde på.