Sådan går du i høje hæle

Har du nogensinde tænkt over om du går korrekt i dine stilletter? Måske har dine støvler en lille eller høj hæl. Uanset hvad ser det klumpet ud at gå forkert i høje sko, og det er stik modsat deres formål. Du skal se godt ud, når du går med hæl, og det får du hjælp til nedenfor.

Hæl først og derefter tå

Husk på ”hæl og tå”, når du går i høje sko fra NA-KD, som har mere end 300 sko at vælge imellem. Mange personer prøver på at ramme jorden med hele foden på en gang, men det er ikke helt så naturligt. Du vil gå flottere, når du først sætter din hæl i jorden og derefter kommer tåen.

Tag dig god tid

Det kan både se akavet ud og blive farligt at gå for hurtigt i høje sko. På den anden side ser du ofte mere selvsikker ud, når du går langsommere. Desuden kan det måske også hjælpe dig med at nyde din hverdag. Ofte skynder vi os fra det ene sted til det andet uden at leve i momentet. Derfor anbefaler vi, at du kigger på din tidsplanlægning, og giver dig tid til at kunne gå i et stille og roligt tempo.

Små trin er vejen frem

Det er helt naturligt at du tager mindre trin, når du går i stiletter og ikke i flade sko. Det er en del af processen, at du vil være nødt til at tage flere trin for at nedlægge den samme afstand. Igen, tag den med ro, og nyd processen.

Gå i sko der passer

Du kommer længst med sko der passer. Ofte køber vi sko til en nedsat pris, som måske er for store eller for små. Det påvirker naturligvis måden du går på. Derfor er det vigtigt at du køber høje støvler eller stilletter, som passer til din fod.

Fokuser på et punkt

Forestil dig at du er på en runway eller overværer et modeshow. Modellerne kigger ofte direkte ud i luften på et bestemt sted. Det skyldes at du ofte kan gå flottere i høje sko, når du kigger på et bestemt sted. Fx kan det være en bestemt bygning, når du er ude og gå på gaden.

Dette punkt hjælper dig ikke alene med at gå flottere, men også med at nyde dine omgivelser mere. Nu til dags bruger vi mange timer på vores smartphones, selv når vi er udenfor, og det er en lille smule trist. Gem telefonen væk i lommen, lyt til fuglene, bemærk dine omgivelser og strål af selvtillid, når du visualiserer en lige linje, som du går på, når du går i dine flotte sko.

Du skal være tilpas i dine sko

Sidst, men absolut ikke mindst, skal du være tilpas i dine sko. Selvtillid afhænger af at du er godt tilpas. Derfor bør du ikke gå i sko, som gør ondt, eller har en for høj eller lav hæl. Find frem til hvilken slags sko du kan lide at gå i, da det vil hjælpe dig med at gå flot både med høje og flade sko.