Vær den bedste udgave af dig selv

glæde

Hvis man vil opnå noget, må man selvfølgelig også kigge på, hvad det kræver at nå dertil. Det er ikke nødvendigvis en nem proces. For mange kan det være svært at komme dertil, hvor de aktivt gør noget. Det kunne eksempelvis være at opsøge det rigtige netværk med de rigtige mennesker.

Et godt eksempel er “netværket” Workaway, som er en gruppe digitale nomader og andre kreative eller ambitiøse sjæle. De forsøger altid at give det bedste af dem selv, også for at kunne hjælpe andre. De ved nemlig, at det også giver en bedre chance for, at der kommer noget den anden vej.

Brug dit netværk aktivt

Netop snakken om netværk er ofte enormt vigtig, hvis man vil ændre noget i sit liv. Dem som altid sidder tilbage og venter på tingene kommer sjældent så langt. Det handler derimod om selv er gribe bolden og gøre noget i situationerne.

Når man tager om et netværk, så er det et godt eksempel på noget, man kan bruge aktivt. Når man er en del af et netværk, bør man selvfølgelig tænke i muligheder. Det kan være, at man gerne vil udforske, hvor netværket måske kan føre en hen. Sommetider skal man også gå forgæves nogle gange, før der er bid.

Man skal naturligvis være klar til at lægge en indsats, som ikke giver pote lige med det samme. Hvis man forventer resultater ud af det blå, må man kigge langt efter det. Opsøg i stedet mulighederne, og hav tålmodighed. Det betyder ikke, at du skal sætte dig tilbage og vente. Du må dog selvfølgelig forvente, at tingene ikke sker med det samme.

Tag selv affære for dine ændringer

Afgørende er det i hele livet, at man selv tager affære for tingene. Det betyder grundlæggende, at man ikke stiller andre til ansvar for ens egen succes. Selvfølgelig kan man sommetider være afhængig af andre, men i bund og grund styrer man mest selv.

Det betyder også, at man skal turde tage ansvar. Sommetider kan det kræve en masse mod at springe ud i noget. Man føler sig måske på dybt vand, og man ved ikke, hvad man skal gøre. Heldigvis viser det sig i langt de fleste tilfælde at være en god idé. Hvis man tør tage en chance og åbne op, får folk nemlig også en øget respekt for en. Derfor er det bedre at handle end at vente.