Her er de perfekte gaveideer til manden

Der er mange gode ting, man kan købe til sin mandepartner, der har fødselsdag, eller når man fejrer jul. Vi har taget et kig på, hvilke oplevelseskort der er de bedste, man kan købe til sin kæreste på hans fødselsdag eller til jul.

Madlavningskursus

Den er perfekt til din mand, hvis han er god til at lave mad. Men den er også oplagt, hvis han ikke er god til at lave mad. Det vil sige, at det er ren win-win for dig, der skal købe gaven til din mand. Hvis du køber oplevelsen til kæresten eller manden, der elsker at lave mad, vil han elske det. Kan han ikke finde ud af at lave mad, vil han lære det. Det er godt for dig. Og mon ikke han også vil synes om det, som tiden skrider frem? Det er en oplevelse, I begge kan tage på, således, at I begge får noget ud af det sammen.

Lav jeres egen whisky

Endnu en oplevelse, I kan lave sammen. Hvis I vælger at lave jeres egen whisky, får I ikke kun oplevelsen af at lave jeres egen drik. I stifter også bekendtskab med, hvordan man laver whisky. Det er ikke bare lige sådan, man gør det. Det er en perfekt gaveidé til ham, der er glad for whisky, eller som generelt er glad for alkohol. Det gode er også, at når I har lavet jeres egen whisky, så kan I gemme den til en anden god og festlig gang, hvor I måske skal ud at fejre noget. Så er det godt, man lige kan hive sin egen hjemmelavede whisky op og drikke løs med den perfekte opvarmning.

Flyv i ballon

Hvis du eller din kæreste døjer med højdeskræk, er det her en åbenlys no go. Men hvis I begge to synes, det er fedt at se ting fra oven, er det noget nær et must. Det er en intim oplevelse, fordi man ikke har så meget plads. Man står tæt på hinanden, men langt væk fra Jordens overflade. For manges vedkommende er det en oplevelse, de tager med sig i resten af deres liv, og som de værdsætter i høj grad.

Kør Lamborghini på en bane

Hvis din kæreste er typen, der har uendeligt med benzin i blodet, kan han få brændt noget af det af i en Lamborghini. Det er en oplevelse med fart på, som de fleste husker i lang tid, fordi det er så stor en oplevelse, der giver en masse adrenalin. Hvis I ikke er helt oppe at køre, efter I har kørt en masse ture frem og tilbage i Lamborghinien, er der gået eller et andet helt galt.

Massage og spa

Ikke nok med, at det er en dejlig oplevelse, så er det også noget, der giver noget. Først og fremmest får I en dejlig oplevelse. Men der vil også være rigeligt med positive effekter på den lange bane. I vil blive langt mere afslappede, når I er færdige. En oplevelse og en gave til sig selv.