Vælg de perfekte bordben til dit bord

Du har set alle de forskellige bordideer derude, der ser så cool ud. Du har tjekket de forskellige bordbenmaterialer. Du ved, at du kunne gå til en stor kassebutik og købe et moderne rustikt spisebord, men du har stadig et ønske om at oprette dit eget one-of-a-kind spisebord. Så hvad nu? Lad os hjælpe dig med, hvor du skal starte.

Bordbenstykkelse

Dette er en enorm faktor og afhænger virkelig af den fornemmelse, du prøver at opnå, men glem ikke, at dine ben har brug for at støtte din bordplade. En tynd plade af glas eller sten fungerer måske bedst på tyndere ben, såsom den omvendte bue, set til højre. Monteringspladen er mindre på disse, men tåler stadig en tung belastning. omvendt bue benstøtte På den anden side er du fuldstændig ind i de klynge industrielle gear og steampunk eller petroliana vibe? I dette tilfælde, jo tykkere, jo bedre, især når det gælder cafe bordben, så bordene ikke knækker sammen.

Væg den perfekt bordbensstørrelse

Inden du vælger benene, skal du sandsynligvis kende materialet og dimensioner på din bordplade. Er det en lille rund køkkenbordplade? Er det et langt spisebord? Er det klassisk drake sofabord, der trestleger at være et konferencebord eller et skrivebord? Eller har du brug for bordben til et sofabord eller bar? Uanset hvad der er tilfældet, har vi muligheder. Husk, at hvis du bygger et lille køkkenbord, vil to store støbejernsben ben tage en masse fast ejendom under dit bord, og du er muligvis kun i stand til at rumme 1-2 stole. Hvis du bygger et spisebord, er du nødt til at beslutte, om dine spisebordben bliver et midtpunkt eller er de strengt funktionelle? Hvis du ønsker, at de skal ses, skal du ikke planlægge at have stole i spidsen for bordet.