Spred salt og skab mere sikkerhed

Det kan være svært at skabe sikkerhed på egen hånd. Normalt, når man snakker om at skabe sikkerhed, handler det f.eks. om politibetjente, der går rundt i gaderne og sørger for, at der ikke sker noget.

Men sikkerhed er meget mere end det – og det er rent faktisk også noget, som hvert enkelt menneske sagtens selv kan skabe.

Et godt eksempel på et sted, hvor man som enkeltperson kan skabe mere sikkerhed, er ved at sprede salt. Når det bliver vinter, bliver vejene glatte – det kan man ikke undgå. Til gengæld kan man gøre noget for, at vejene bliver mindre glatte og dermed bliver mulige at færdes på: at sprede salt.

At sprede salt er noget, som alle mennesker kan gøre. Det kræver naturligvis, at man har redskaberne til det. Dem kan du finde her.

Derudover kræver det naturligvis også, at man tager sig noget tid til at få det gjort. Det kan godt være lidt presset nogle dage, men det er det hele værd. Det vil til enhver tid være alt tiden værd at få spredt noget salt og dermed gjort vejene sikrere.

 

Det kræver ikke det store

Når man snakker om at skabe sikkerhed, forbinder man det ofte med at gøre nogle store ting, men det er i virkeligheden slet ikke nødvendigt.

Netop det at sprede salt hjemme i sit kvarter er langt rigeligt. Forestil dig, hvis hvert kvarter havde en person, der var så godhjertet at sprede salt hver dag, så vil verden være et meget sikrere sted.

Det er der desværre ikke, men det kan du gøre noget ved.

Du tænker måske, at det er noget, der tager lang tid og er jævnt bøvlet, men det behøves det slet ikke at være. Hvis du blot gør det til en naturlig del af din morgenrutine, vil der ikke gå lang tid, før det er ren vane.