Sjov med bilsyn

Du skal ikke køre langt uden for Aalborg for at finde Bilsyn i Vodskov eller Nørresundby hvor ventetiden kan bruges på en topscore i pinball, eller den altid friske kaffe på kanden.

Og hvis ikke det er nok, så har synshallen sin egnen pølsevogn.

Bilsyn er den “kedelige” pligt, men Thorkil står altid klar med godt humør og altid et godt råd.

Bilens sikkerhed skal være i top

Syn af bil skal tages alvorligt. Der er tale om færdselssikkerheden, både for dig selv og for andre, som altså sættes i fare hvis din bil har fejl. Når du får indkaldelse til syn, bør du overveje at booke hos Bilsyn Vodskov, selv som du kan spille på flippermaskine eller spise en hotdog, mens du venter, så er alt personalet i synshallen top professionelle.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt din bil kan blive godkendt til det periodiske bilsyn, er det en rigtig smart idé at få foretaget et synstjek inden da, for bliver din bil ikke godkendt, betyder det at den har alvorlige fejl og dermed er til fare for trafikken. Disse fejl skal være udbedret inden omsyn, som altså finder sted 33 kalenderdage efter det periodiske bilsyn – hvis ikke, skal din bil gennemgå et nyt periodisk bilsyn.

Læs mere om bilsyn på hjemmesiden her.

Du kan ende med at spare rigtig mange penge hvis du booker et synstjek af din bil, inden du skal have din bil til periodisk syn. Det kommer naturligvis an på, hvor mange fejl din bil har og hvor mange du kan nå at udbedre inden syn.