Sådan holder du selv et coronavenligt karneval

Den 26. marts 2020 modtog alle festglæde aalborgensere en ærgerlig nyhed. For første gang i 38 år har man nemlig måttet aflyse Aalborg Karneval, og det har naturligvis været til stor ærgrelse for aalborgensere såvel som de mange andre gæster, der ofte kommer langvejs fra for at opleve Nordeuropas største karneval. Desværre ser det heller ikke bedre ud året efter, så hvis du slet ikke kan undvære festlighederne, er du måske nødt til selv at finde et alternativ. Du kan for eksempel prøve at lave din egen coronavenlige karnevalsfest.

Saml de nærmeste venner

I en tid hvor vi skal passe på med, hvor mange mennesker vi ser, er det svært at invitere alle, du kender, med til en stor fest. Heldigvis er det dog stadig muligt at huse dine nærmeste venner og bekendte. Derfor skal du altså bare samle de mennesker, som du forsvarligt kan have med til en mindre fest. Hvis du planlægger dagen godt, skal det nok blive festligt til trods for de usædvanlige omstændigheder.

Intet karneval uden udklædning

Har man sagt karneval, så har man også sagt udklædning. Det ville nemlig ikke være en rigtig karnevalsfest, hvis folk ikke troppede op i sjove kostumer. Derfor skal du endelig sørge for at gøre det klart for dine gæster, at det er en karnevalsfest, og at de skal have kostumer på.

Selv skal du naturligvis også have et godt outfit. Det kunne for eksempel være et klassisk Grease kostume, som nok altid vil være et hit. Alternativt er der også masser af andre gode ideer på https://kostumeguiden.dk/.

Sørg for fantastisk underholdning

Der er heller ingen fest uden fantastisk underholdning. Der skal både skrues op for musikken, og så kan du også med fordel planlægge nogle sjove lege. Hvis vejret er til det, må I også endelig begive jer udenfor. Endelig er god mad og drikke også vigtigt.