Sådan bliver du organiseret med klistermærker

I en travl hverdag er det rart hvis tingene bare er overskuelige og du ikke skal bruge unødig tid og energi på at rydde op. Klistermærker er en simpel og nem løsning, hvis du gerne vil være mere organiseret.

Brug klistermærker til at sætte uden på opbevaringskasser, mapper, hylder mm. Ensartede klistermærker giver et roligt og pænt udtryk sammenlignet med at skrive uden på kasser, mapper mm med en tusch. Når man har et pænt og æstetisk udtryk er det også en motiverende faktor i forhold til at rydde op og dermed blive mere organiseret. Det gælder uanset om du har brug for at blive mere organiseret derhjemme eller på arbejdspladsen.

Brug klistermærker med ikoner

Har du brug for at børn eller fx ikke-dansktalende kollegaer skal kunne forstå dit system kan det være en god idé at bruge ikoner i stedet for at skrive tekst på dine labels. Brug ikoner i samme stil, så du får et pænt helhedsindtryk. Der findes rigtigt mange fine gratis ikoner tilgængeligt på internettet. Du kan også tilføje firmalogo til klistermærkerne, hvis du vil understøtte dit brand.

Brug farver til at understøtte dit system

Farvekoder kan også være med til at understøtte din organisering. Vælg et overskueligt antal farver som har hver sin betydning. Rød kan fx betyde kritisk, og vise andre at det her er et opmærksomhedspunkt.

Når du bestiller dine klistermærker behøver du ikke vælge de klassiske farver, som fx sort, hvid, rød, gul og grøn og blå. Du kan sagtens designe klistermærker i pasteller, neonfarver, guld eller sølv. Vil du gerne have det neutralt kan du også vælge transparente klistermærker med sort tekst. De transparente klistermærker fungerer bedst på lyse flader.

Vælg klistermærker i høj kvalitet

Når du skal bruge klistermærker, der skal sidde fast i lang tid, bør du vælge klistermærker i en høj kvalitet, så du undgår at de bliver slidte og nussede i siderne. Vælger du laminerede klistermærker i vinyl undgår du, at klistermærkerne kommer til at se trætte ud over tid. Denne type klistermærker er også oplagte på værksteder, hvor der bliver spildt olie, benzin eller andre kemikalier. Du kan også sagtens bruge klistermærkerne i køleskab eller fryser uden at klistermærkerne bliver grimme.

Her finder du et stort udvalg af klistermærker, som er nemme at customize og tilpasse dine projekter, så du bliver mere organiseret. Klistermærkerne kan du selv designe i præcis den form, du ønsker og med dit eget design påtrykt.