Sådan transportere du din opbevaring nemt og billigt

Har du lige underskrevet kontrakten og lejer nu officielt et depotrum, hvor du vil opbevare alt det skrammel, du har gået og samlet på hen over de sidste par år? Er du dog faldet i fælden ligesom så mange andre og ved ikke, hvordan du skal transportere det hele på en gang? Så er du kommet til det rette sted. Herunder vil du lære at, du skal vide, og trailerleje og opbevaring.

Få flytningen hurtigt overstået med en trailer

Du vil sikkert gerne have hele flytningen fa skrammel hurtigt overstået, så den ikke bliver mere kompliceret, end den behøver at være. Det passer altså ikke ind i planerne, at du skal til at køre frem og tilbage flere gange, da der ikke er plads til det hele i bilen. Her kommer trailerleje ind i billedet. Når du lejer en trailer, har du meget mere plads, og kan derfor får det hele overstået i et hug. Lej en trailer.

Hvad du dog skal være opmærksom på i forhold til trailerleje, er størrelsen på traileren, og ikke desto mindre, størrelsen på din bil. Hvis du nemlig har et almindeligt B-kørekort, må du ikke køre trailere, som er tungere end 750 kg med en lastning på over 3500 kg. Mere end dette kan din bil højst sandsynligt heller ikke trække.

Med billig opbevaring i Nordjylland, kan du opmagasinere alt det, du ikke vil smide ud.

Boxit har næsten opbevaringsrum overalt i landet, og hvis du fortrækker opbevaring i Nordjylland, såsom Aalborg, Hjørring og Nørresundby, er der massere muligheder, da Boxit nemlig også har lokaler her. Hvis du altså bor, eller arbejder heromkring, er der ingen grund til ikke at tage imod muligheden. Et opbevaringsrum vil trods alt, kun gøre dig godt, da du nemt vil kunne komme af med roder derhjemmefra, så du ikke skal tænke på dette længere.