Oplev 3 billige seværdigheder i Aalborg

Aalborg er en storby i alle sine facetter. Der er derfor tale om et pulserende liv, hvorfor der også er masser at kaste sig over som turist. Det kan dog også hurtigt blive en dyr fornøjelse, og derfor vælger flere at tage et lån hos Bankly. Det skal du altid gøre med omtanke, og har du mulighed for at få råd på andre måder, så bør du benytte dig af dem i stedet for.

Du kan for eksempel også benytte dig af nogle af de billigere muligheder i byen. Få 3 forslag herunder.

Gå en tur blandt de syngende træer

Tager du en tur i den famøse Kildepark, vil du ikke blot opleve et skønt og naturgrønt område midt i byen. Du finder også nær Aalborg Kongres og Kulturcenter de syngende træer. Her er der tale om træ efter træ plantet af gæster, der har givet koncerter i huset, og trykker du på de opstillede højtalere ved siden af træerne, vil du kunne høre en sang fra kunstneren.

Oplev skurbyen

Her er der i mange tilfælde tale om Aalborg svar på Christiania. Folk i mindre og meget finurlige boliger bor tæt op ad hinanden og ned til havnen. Her vil du for alvor få dig en oplevelse ud over det sædvanlige, mens du forundres over den kreativitet, der findes i de mange små og snoede gader.

Lad dig derfor betage af de mange farver, mønstre og former og sjove påfund og oplev en anden måde at bo på midt i en af landets større byer.

Hop en tur i havnebadet

Er der godt vejr og temperaturen høj, vil du opdage, at flere aalborgensere vælger at trække mod havnebassinet. Her er det nemlig muligt at blive kølet ned og få en hyggelig dag til at gå. Det er en succes blandt børn.