Kom på billig ferie!

Som du selvfølgelig allerede er alt for bekendt med, er det på grund af inflationen og dens medfølgende prisstigninger efterhånden blevet ganske dyrt at leve – eller i hvert fald væsentligt dyrere nu, end det var for bare et års tid siden. Men bare fordi nærmest alt er blevet dyrere, behøver det ikke at betyde, at du skal gå voldsomt på kompromis og stoppe med at have det sjovt og gøre, som du ville have gjort før inflations- og energikrisen.

Og dog. For faktisk kan ”spareøvelsen” vise sig at åbne op for nogle unikke oplevelser, som du måske ellers ikke havde fået. Her kommer et par bud på billige ferier, du kan tage på!

Besøg venner og familie

Vi starter med det, der måske kan betegnes som den allermest skrabede ferieform: Et besøg hos venner eller familie – og gerne et sted i landet, som du måske ikke kommer så ofte og stadig mangler at udforske til bunds. Hvis du bor i Aalborg og kender nogen i København, som kunne tænkes at være gæstfrie og glade for at få dig (og evt. familie eller venner) på besøg i nogle dage eller en uges tid, er det jo bare med at spørge! Så er der gratis overnatning, måske mulighed for at nasse lidt mad eller i det mindste deles om udgifterne, og en masse hygge. Selv, hvis din kontakt måske er på arbejde i den pågældende uge, udelukker det ikke nødvendigvis noget, for så kan du bruge boligen som base.

Udnyt afbudsrejse-tilbud

Når charterselskaberne sender os mod sydens sol, er det en høj prioritet at få fyldt så mange pladser på deres fly som muligt, så når der kommer et afbud, er de villige til at sælge den/de tiloversblevne plads(er) meget billigt. Så køb restpladser og kom ud at rejse!