Hvad skal man tænke på, når man køber etiketter på rulle?

Hvis du har i sinde at købe etiketter på rulle, er der en lang række ting, du er nødt til at tage højde for. Derfor er det ikke blot noget du kan kaste dig ud i. Derimod skal du sørge for at vælge med stor omhu.

Er det første gang du skal købe sådanne etiketter, er det dog ikke sikkert, at du ved, hvad du skal have fokus på. Hvis det forholder sig således, er det en god idé at læse med herunder, hvor du kan blive klogere på, hvad du bør have fokus på.

1. Størrelse af etiketter

Først og fremmest er det vigtigt at sikre, at du får fat i en række etiketter i den rette størrelse. De skal nemlig passe til, hvad du skal bruge dem til, hvad enten det er til at lukke dine forsendelser eller som etiketter på et produkt.

Heldigvis er det muligt at få lavet etiketter i et hav af størrelser. Derfor skal du ikke være i tvivl om, at du kan få din etiketter i en ideel størrelse. Dog ændrer det ikke på, at det er noget, du skal have fokus på.

2. Valg af materiale

Det er ikke alle producenter af etiketter, der gør brug af de samme materialer. Derfor er det også et aspekt, du er nødt til at have fokus på. I denne forbindelse er der faktisk flere forskellige ting, der er værd at have med i overvejelserne.

Blandt andet skal du sikre, at det er et tilpas slidstærkt materiale, men du bør også tage højde for, om det er miljøvenligt. F.eks. kan det være en god idé at købe etiketter, der er lavet i en form for genbrugsmateriale.

3. Antal etiketter pr. rulle

Når du skal købe etiketter på rulle, hvilket du f.eks. kan gøre her, skal du også tænke over, hvor mange etiketter, der skal være på hver rulle. Det er nemlig ikke alle steder, at du får det samme antal etiketter på hver rulle.

Når du skal vurdere dette, skal du bl.a. tage højde for, hvad du skal bruge dem til. Skal rullen f.eks. sættes i en maskine, der selv sætter etiketter på dine varer, så skal du sikre, at der er plads til en rulle, der har den størrelse, du har valgt.

4. Pris pr. rulle

I og med, at der er en god chance for, at du skal bruge en del etiketter, er det vigtigt, at du ikke blot tager imod det første og bedste tilbud. Du er nemlig nødt til at sikre dig, at du ikke ender med at tage imod et tilbud, hvor prisen er for høj pr. etiket.

På den anden side er det dog også vigtigt, at du ikke blot vælger ud fra pris, da der også er andre ting, der er vigtige at tage højde for. Sørg dog altid for at få tilbud fra flere aktører, så du kan vide dig sikker på, at du ikke vælger en pris, der er for høj.