Guide til at shoppe i Aalborg

Det er lidt, som når køer kommer på græs. Danmark er åbnet lidt mere, og foråret er på vej. Nu kan vi igen shoppe udenfor, med masker, afstandskrav og sprit i lange baner, og Aalborg er ingen undtagelse. Aalborgensere strømmer ud på gaden, lige så feststemte som de firbenede græsspisere.

Hvis du ikke kender Aalborg rigtig godt endnu, får du her nogle tips og tricks til, hvor du skal starte, når du skal på årets måske første shoppetur. Du får anbefalet nogle gader, der er værd at tjekke ud, og ideer til, hvor du finder genbrugsguld.

Gå på opdagelse i Aalborgs gamle kvarterer

Når du skal ud og have stillet shoppetrangen, kan du med fordel opsøge nogle af de fine kvarterer med små butikker. Her er Algade et rigtig godt bud. Det er en af Aalborgs ældste gader, faktisk kan den spores helt tilbage til 1000-tallet, og dét bærer den selvfølgelig præg af. Her små charmerende huse og butikker. En sidegade, du med fordel kan undersøge, er Hjelmerstald med brostensgade og små, søde huse.

En anden mulighed er Gravensgade, som er den lille gågade mellem den store gågade, Bispensgade, og så den gamle Algade. Her er en række specialbutikker, du kan gå på opdagelse i, og hvor du med garanti kan finde noget, der er værd at tage med hjem.

Du kan også udforske Nørregade, der har gennemgået massive renoveringer, og hvor den gamle gade fremstår moderne og tjekket. Her er ligeledes en lang række specialbutikker, og den ligger tæt på både Algade og Gravensgade.

Gå efter genbrugsguldet

Hvis du vil have de helt tunge mærker til en pris, der er til at betale, kan du med fordel lede efter dem brugt. Måske er det det, du skal gå efter på din shoppetur efter nedlukningen. Luksus, der er til at betale.

Et sted, du måske kender, er Butik Gejst. Den ligger i Øgadekvarteret. Her har de high-end og high-street genbrugstøj i alle prisklasser. Der er dels det luksuriøse og budgetvenlige, og så kan du samtidig få dig en håndlavet flødebolle og en god kop kaffe.

Et andet godt bud er Gita og Gunhild, der også sælger luksusvarer, som tilgodeser alle aldersgrupper. Alt fra teenagere, til voksne kvinder og pensionister. Butikken ligger dog lidt udenfor Aalborg. Men det afholder ikke aalborgensere fra at tage turen derud.

Lån uden at stille sikkerhed til din shoppetur

Aalborg er i dén grad et dejligt sted at shoppe. Hvis du har brug for en mere fleksibel økonomi, for eksempel til en shoppetur, kan du låne penge uden sikkerhed hos KreditNU. Det vil sige, at du ikke skal stille nogle værdier som sikkerhed for dit lån, men bare have en god nok økonomi til, at vi vurderer, du kan betale dem tilbage. Oveni hatten har KreditNU straksoverførsel alle ugens dage, også i weekenden. Du har altså pengene kort tid efter, at du har ansøgt online. Så er du mere end klar til årets shoppetur i Aalborg.