Gode tips til indretningen til den studerende med begrænset plads

Der bor rigtig mange studerende i Aalborg, og det at være studerende er sjældent lig med det at have mange penge. Der er ofte ikke særlig meget økonomisk overskud, hvis du lever på SU, og derfor kan dagligdagen på flere måder godt blive presset. Der er måske ikke lige råd til det helt store gourmetmåltid hver dag, og det er ikke sikkert, at det er et stort fladskærmsfjernsyn der hænger inde i stuen. Herunder kan du finde nogle gode tips til dig som studerende, når det kommer til indretningen.

 

Shop genbrugsmøbler

Hvis du føler at økonomien er ret presset, og du egentlig ikke kan se, hvor pengene til møbler og indretningen af boligen skal komme fra, kan det være en god ide at starte med at kigge i genbrugsbutikkerne. I langt de fleste genbrugsbutikker, og i hvert fald i de større af slagsen, vil der være et udvalg af møbler. Disse møbler er ofte ikke så dyre, da de jo har været brugt før, men det betyder ikke, at de ikke er funktionsdygtige. Der kan altså være en hel del penge at spare, hvis du vælger at købe dine møbler og dine dekorationer i en genbrugsbutik – og samtidigt støtter du jo så lokalområdet.

 

Der er ingen grund til at have mere, end du har brug for

Det kan godt være du drømmer om en bolig prydet med mange dyre møbler, fjernsyn i alle rum og hvad der nu ellers måtte høre til – men i din situation er det langt fra alt dette, der er en nødvendighed. For at spare plads og penge kan du faktisk vælge at købe nogle møbler, der har flere funktioner. Det kunne f.eks. være en sovesofa, som kan bruges som opholdssted om dagen og som seng om natten – find et stort udvalg af sovesofaer lige her.