Gode råd til turen i outlet

Hvis du kører hele vejen til et outletcenter for en eftermiddag med shopping, er planen sandsynligvis at spare så meget som muligt, mens du handler. Men vidste du, at der er måder at få bedre priser på de outlet-mærker, du elsker? Disse tip hjælper dig med at strategisere, inden din næste tur til Dansk Outlet, for at få den vare, du ønsker, til de laveste tilgængelige priser. Medmindre du regelmæssigt handler i dit nærliggende outletcenter, skal du ikke tilmelde dig indkøbscenterets e-mail-eksplosioner eller mailinglister. Tilmeld dig i stedet et par uger forud for en planlagt shoppingtur for at omfatte relevante tilbud. Det anbefales også, at du besøger outletcenterets websted for at se efter yderligere kuponer. Du kan også gå direkte til kilden ved at tilmelde dig underretninger med afsætningsarmen i din yndlingsbutik. Hvis du glemmer at gøre dit forberedende arbejde, kan du stoppe forbi ved kundeservice for at få fat i de tilgængelige kuponer, før du trækker foden i en butik.

Få styr på mulighederne for refundering

Der findes mange butikker i butikscentre for at flytte produkter, og derfor er en streng returpolitik en del af handlen. Sørg for at spørge, hvad politikken er, før du køber. Hvis du tilfældigvis bor langt fra din nærmeste forretning, kan du være tilbageholdende med at køre tilbage for en tilbagebetaling, selvom de tilbydes. For at løse dette problem skal du prøve alt, inden du køber.

Forbered dig på en lang dag

Du ville ikke bære hæle til et maraton, så bær dem ikke i et outletcenter. Wagner siger, at kunderne har en tendens til at bruge mere tid på at gennemsøge et forretningsmarked, end de måske tilbringer i andre indkøbsmuligheder, besøger flere butikker og endda stopper til frokost, før de rejser hjem. Plus, outlet-indkøbscentre har en tendens til at dække mere plads end et strip-indkøbscenter eller i byens indkøbscenter, så forbered dig på en masse gåture.