Giv dit badeværelse nyt liv med disse detaljer

Har du lyst til, at der skal ske noget nyt på dit badeværelse? Men har du ikke lyst til at lave fuldstændig om? Så er det nok bare nogle små nye detaljer og forandringer, der skal til.

Her får du nogle gode idéer til nye detaljer på dit badeværelser.

Skift til et spejl med lys i

Hvis du savner mere lys på dit badeværelse, så er det f.eks. en idé at skifte til et spejl med lys i. Når du har et spejl med lys i, så giver det rigtig meget lys til dit badeværelse, men det gør det også nemmere for dig f.eks. at lægge makeup, cremer el.lign.

Du finder spejle med lys her. Der er flere forskellige modeller og størrelser, så det handler om at finde et spejl, der passer til netop dit badeværelse. Der er også forskel på, hvor kraftigt et lys, der er i forskellige spejle.

Kom flere farver ud på dit badeværelse

Når du synes, at der trænger til at ske noget nyt, så hjælper det ofte med nogle flere farver. Farver giver både personlighed og kant til din indretning. Derfor gælder det også på dit badeværelse.

Du får flere farver ud på dit badeværelse f.eks. i form af et badeforhæng, sæbedispenser, bademåtte, plakater, planter, urtepotteskjulere m.m. Det er en rigtig nem måde at give dit badeværelse mere liv på.

Mal en væg på dit badeværelse

Som sagt gør farver rigtig meget, så derfor gør det også en stor forskel, når du maler en væg. Det giver en helt ny dimension i et rum, så snart du maler en væg i en anden farve.

Hvis du har mod på det, så er det også en mulighed at male alle vægge. Men hvis du gerne vil starte let ud, så er det en god start med én væg.