Går du glip af noget i dit lokalområde?

Mange nordjyder læser nyheder på nettet. Det er helt oplagt, hvis du godt kan lide at følge med i store og små begivenheder i dit eget område, og hvis du gerne vil vide, hvad der sker? Og hvor henne?  Så er det nemmeste faktisk at følge de lokale nyheder online. Her får mange begivenheder lov til at fylde lidt mere, selvom de er mindre.

Her vil en besøgsdag på den lokale gård optræde side om side med andre begivenheder. Der vil være flere detaljerede oplysninger om parkering, åbningstider og de aktuelle Corona forholdsregler der gælder lige netop her.

Hvordan finder du ud af, hvad der sker?

Når du fx skal planlægge weekenden, så er det godt at tage udgangspunkt i de lokale begivenheder. Spiller AaB hjemme i denne uge? Er der nyt på plakaten i Musikhuset eller er der lukket pga. Covid-19? Er det den tid på året, hvor der er kunstudstilling i Nørhalne hallen, så er det måske tid til en tur til Vadum?  Du kan holde øje, med alt hvad der sker i området ved hjælp af dine lokale nyhedssites. Du kan se et eksempel her.

Hvad gør de andre?

Du kan se, hvad mange andre læser om, og se andres meninger om tingene. På den måde kan du se, hvad der er populært. Hvis det er noget, du synes, lyder interessant og folk taler godt om det, så kan du overveje selv at opleve det. I storbyerne sker der altid mange forskellige ting, med kortere afstand og tit med flere mennesker. Hvis du har lyst til mere plads, frisk luft og færre mennesker, så sker der også meget forskelligt i oplandet. Det kan være, at en tur til ungeaften i Aabybro åbner en dør for at møde nye mennesker? Det kan der være brug for i disse Corona-tider, hvor vi tit står sammen – alene.