Find den rigtige tørretumbler

Selvom skiver ser ud til at stjæle showet, når det kommer til tøjvask, spiller tørretumblere en vigtig rolle, da få af os nyder at traske rundt i vådt tøj. Den bedste vaskemaskine i verden kan ikke leve op til sit løfte om tidsbesparelse og bekvemmelighed, hvis hver belastning krævede en tur uden for tøjlinjen. Tørrere findes i forskellige stilarter og farver og tilbyder mange muligheder for kapacitet og installation. I de sidste par år er der tilføjet mange innovative forbedringer og funktioner for nemheds skyld. Vores tørrekøbsvejledning viser de vigtigste funktioner, der kan hjælpe med at påvirke din købsbeslutning og passe til dine behov.

Hvilken tørrer skal du købe?

Et ofte stillede spørgsmål er: hvad er bedre – gastørrere eller elektriske tørretumblere? For bedst at forstå svaret er det godt at vide lidt om den grundlæggende tørreproces. Tørring består af fire komponenter: varme, luftstrøm, tumling og tid. Baseret på gennemsnitlige installationsindstillinger kan gasbrændstof og elektrisk strøm (220 volt) nå de matchende varmeniveau. Alle andre faktorer er konstante, og der er ingen forskel i ydelse mellem gas og elektrisk. Du kan læse mere på profvask.dk. Med hensyn til omkostningsforskelle koster gastørrere mere end deres elektriske kolleger. Selvom brændstofomkostningerne varierer efter region, koster det mindre om året at køre en gas tørretumbler mod en elektrisk tørretumbler, baseret på nationale gennemsnit.

Omkostningerne ved konvertering (fra gas til elektrisk eller omvendt) kan være dyre. Ansættelse af en licenseret blikkenslager eller elektriker til konvertering kan koste op til meget, afhængigt af layoutet på dit hjem og det krævede arbejde. Af denne grund vælger de fleste forbrugere, der køber erstatningstørrere, brændstoftypen baseret på deres nuværende faciliteter.

Farver og design

Valgmulighederne i tøjvaskdesign og farve er steget meget i de sidste par år. Selvom hvid stadig er den mest populære farve til skiver og tørretumblere, bliver farver som rød, blå, grå, champagne og rustfri mere populære.