Få den perfekte løfteløsning med et kundetilpasset løfteåg

Et løfteåg er en anordning, som skal bruges i samspil med andet løfteudstyr som eksempelvis en svingkran eller en lastbilkran. Her kan løfteåget nemlig fordele vægten af emnet, så hele løftet bliver stabiliseret. På den måde kan du nemmere navigere rundt med de helt store løft, så du bl.a. kan vende og dreje eksempelvis en vindmølle, indtil løftepositionen er helt korrekt.

Et løfteåg er sådan set et ret simpelt stykke værktøj, som bare består af en central bjælke, hvor et enkelt fastgørelsespunkt er placeret på midten af bjælkens overside, hvor krogen til løfteudstyret sættes i. Under bjælken finder du to eller flere løfteklokker, hvor emnet fastgøres, og det er disse, som skaber stabilitet, når emnet løftes.

Et løfteåg er derfor en uundværlig del af alle processer, der indeholder store og tunge løft, da det både gør arbejdet nemmere og øger sikkerheden omkring løftet.

Hvilket løfteåg passer til din virksomhed?

Løfteåg anvendes i alle brancher, hvor tunge løft er en del af hverdagen, og hvor mange store elementer skal fragtes af én medarbejder. Her er en fordel ved løfteåg også, at store elementer kan fragtes selv med en lav loftshøjde.

Løfteåg kan bruges til alle løft, hvor stabilitet er afgørende, og det er derfor også en god investering i en produktion, hvor tunge elementer skal løfte rundt på fabrikken. I den forbindelse kan du vælge mellem forskellige løfteåg, som hver især egner sig til forskellige løfteopgaver, hvorfor du som udgangspunkt altid kan finde en løsning, som passer til dig og din virksomhed.

Men hvis dette ikke er tilfældet, og hvis din virksomhed har specielle behov i forhold til et løfteåg, kan du også vælge at få en kundetilpasset løsning. Hvis du har specielle behov, kan du få hjælp af professionelle til at designe og udvikle en løsning, som passer lige netop til dine løftebehov.