Få Ålleren op på væggen

Er du også ålborgholiker? Så er der godt nyt, uanset om du stadig bor i Aalborg, eller om du er fraflyttet. Nu kan du nemlig få din yndlingsby op at hænge på væggen, så du aldrig vil glemme hvor du fik din første drink i gaden, eller da du prøvede at vælte cimbrertyren ned fra dens plads.

På perallerup.com kan du nemlig købe flotte plakater fra Aalborg og oplandet med. Der er selvfølgelig alle ikonerne som Aalborgtårnet, Budofi kirke, havnefronten og ikke mindst fine plakater fra Aalborgs hyggelige gader.

Fordelen ved en plakat er, at du kan nyde byen, helt uden at skulle ud i regn og slud, eller med risiko for at få nogen på ørerne. Du kan bare sidde helt stille i sofaen og nyde Aalborg, helt uden risiko, og samtidig uden at det koster dig en bondegård.

Så tag da et kig i webshoppen – plakaterne bliver sendt direkte fra trykkeriet, og leveret lige til en pakkeboks nær dig. Priserne? De er bestemt overkommelige, når man tænker på alt det besvær sådan en fotograf har. Han skal nemlig trodse elementerne i sin jagt på de fede motiver.

Hvad er egentlig dit ynglingsmotiv fra Aalborg? Det er vi mange, der godt vil høre mere om, så tag da lige og sig noget om hvad du godt kan lide ved Aalborg, uanset om det er bylivet, seværdighederne, eller måske bare det, at du ikke bor der længere.