Et møbel til dine Hifi produkter

Går du ligesom så mange andre danskere meget op i god kvalitet, klassiske linjer og et rent design i både dit hjem som i alle de møbler og produkter du køber, ja så kender du også til problematikken om hvordan man får et almindeligt møbel til at passe sammen med eksempelvis en smuk højttaler. Det kan være svært at mikse lækre hifi produkter med ganske almindelige møbler, og det kan skabe en forvirring i den stil man forsøger at ramme. Et hihi produkt er betegnelsen for audioudstyr eller tv-udstyr, der markedsføres og sælges på grundlag af deres høje kvalitet, høje priser samt nye teknologier. Hifi produkter referere derfor til enten til prisen, byggekvaliteten eller kvalitet af lydgengivelse.

Clic

Clic er et dansk brand der har base i Aarhus. Her sælger de møbler der er specialdesignede til at passe ind i hjem der sætter stor pris på kvalitet og hifi produkter. Et hifi møbel er dermed deres speciale. Idéen til denne forretning og udviklingen af deres hifi møbler, kom da skaberen af clic, Mike Fabricius, i 1999 ikke kunne finde et møbel der opfyldte de krav han havde til sit hjem med Hifi produkter. Han manglede altså noget der levede op til hans krav indenfor kvalitet og skønhed, og mente ikke at dette fandtes på markedet, hvorfor han selv satte sig til tegnebrættet. Han beskriver hvordan mange højttalere eller anlæg ikke er produceret til dine øjne, men blot til dine øre, hvilket han ikke mener er korrekt. Dog mener han også at de produkter hvor der ér kælet for øjet, ja de glemmer lydkvaliteten. Han fandt dermed et hul i markedet og Clic opstod.

Hifi møbler netop til dig

Sætter du altså pris på kvalitet, design og kælen for både dine øre og dine øjne, ja så kan du med fordel tjekke Clic ud på ovenstående link. Her kan du finde forhandlere af produkterne, således du kan komme ud og se det smukke håndværk, men du vil også kunne læse mere om historien bag brandet og deres vision. Du vil kunne se deres smukke udvalg af opbevaring til både LP’er og projektere, måder at gemme dine kabler eller inkorporere en ventilator, eller måske ladestationer til din tablet eller iphone. Dette gøres gennem brug af lækre materialer. Så sidder du med et ønske om nogle smukke stilrene og klassiske møbler, hvortil du kan inkorporere dine Hifi produkter, ja så er det altså blot at kigge videre på Clic hjemmeside.