Et bredt udvalg af Hyster trucks

Et bredt udvalg af Hyster trucks

Der er mange virksomheder, som til dagligt benytter sig af gaffeltrucks (hvor Hyster trucken er en af de allermest almindelige og alment benyttede trucks), når varer, materialer og andre gode sager skal flyttes rundt på det givne lager eller varehus. Undertegnet kender dog selv til dem fra sin barndom på bedsteforældrenes gård. Her kan en truck nemlig også benyttes. Det er en alsidig maskine, der kan varetage og fuldføre mange forskellige og ”vægtige” funktioner. Der findes også flere forskellige gode og pålidelige producenter. Af kendte kunne man f.eks. nævne Toyata, Ford, der også har designet og produceret trucks, og firmaet Hyster. Det netop nævnte (og amerikanske) firma Hyster, som er en underafdeling af en større koncern, producerer nemlig sine egne varianter af gaffeltrucken, den navnkundige Hyster truck. Og disse Hyster trucks kommer i mange forskellige varianter, farver og udgaver. Det er jo næsten kun fantasien, som kan sætte grænser. Disse forskellige Hyster trucks er hver især skræddersyet til deres særlige opgaver, som de på allerfineste vis er i stand til at varetage. Og ude på lager- og varehusene, havnene og byggepladserne i verden, er der jo rigtig mange forskellige behov, og Hyster trucken er med sit store udvalg i stand til at imødekomme rigtige mange af disse behov.

De forskellige udgaver af Hyster trucks

Hyster er en gammel virksomhed, som kan datere sin oprindelse tilbage til 1929 i Portland, Oregon (dengang dog grundlagt under et andet navn). Hyster trucken har altså en del erfaring og tradition bag sig, da dens forskellige modeller er blevet producereret, finpudset, ændret og udviklet i mange år efterhånden. Der findes da derfor også, som allerede nævnt, et stort katalog af Hyster trucks. Her kunne man tage reachtrucken som eksempel. Denne version af Hyster trucken, som på dansk kan oversættes noget så uelegant til ”skydemastetruck”, er specialdesignet til at operere og figurere på lagre med rimelig smalle gange og høje hylder. Måden dens hjul er designet på sikrer nemlig, at den har let ved at komme rundt på lidt plads og rundt om skarpe hjørner. Ydermere er dens ”gaffel” designet således, at den kan komme rigtig højt i vejret, så den slet ikke har problemer med at sætte de givne varer og materialer på plads på det pågældende lager eller varehus.

El Hyster trucken – smagen af fremtiden

En anden slags Hyster truck, som man med fordel ville kunne vælge, er eltrucken. I en verden, hvor flere og flere begynder at tænke på klimaet, og de økonomiske incitamenter også lige så stille begynder at følge med (eller forhåbentligt snart gør), da verdens regeringer efterhånden har accepteret, at pengestrømmen må dirigeres mod de grønne alternativer, hvis disse alternativer virkelig skal batte og sættes i gang, passer eltrucken som fod i hose, da den er fremtidens truck. Denne Hyster truck udleder nemlig mindre CO2 end andre Hyster trucks, der f.eks. kører på diesel. El Hyster trucken fungerer utrolig godt til indendørsbrug, og den er fuldt i stand til at varetage alle de forskellige opgaver, som skulle kunne fremkomme her.