Bustransport til forskellige lejligheder

Uanset om det er en 75-års fødselsdag, en studenterfest eller et firmamøde er busleje et hit.

Leje af bus

Hvis man er flere personer, som skal transporteres samme sted hen i Aalborg, kunne det være en ide at overveje busleje i Aalborg. Afhængig af anledningen er der forskellige muligheder for at leje et passende køretøj til at fragte sig omkring i byen.

Hvorfor bus?

Hvis man skal til fest, er der ikke noget bedre at blive hentet og kørt hjem igen, og det er der flere grunde til. Rent praktisk har man ikke en bil stående, som skal hentes næste dag. Man har mulighed for at drikke alkohol, og man ved, at der kommer en bus og henter på et på forhånd aftalt tidspunkt. Og så kan man selv sidde og slappe af med lidt let læsning på for eksempel ivpilot.dk.

Med eller uden chauffør

Man kan leje bussen både med og uden chauffør. De fleste vil nok uanset, om det er en familiefest eller et firmaarrangement, foretrække at leje en chauffør med, så man stiller alle deltagere lige fra start til slut.

Typer af bus

Der findes busser til alle lejligheder. Nedenstående er ikke en udtømmende liste, men ment som nogle eksempler:

 

  • Minibus: Hvis man for eksempel er under 10 personer, men bare godt følges ad til et arrangement i stedet for at køre i hver sin bil, så kan man leje en minibus. Så er der ikke nogen, som ankommer alene, og man har nogle at snakke med på vejen derhen.
  • Festbus: Hvis man skal holde et brag af en fest, og arrangøren godt vil være sikker på, at alle kommer sikkert derhen og ikke mindst hjem igen, så er festbussen et godt valg. Der er fadølsanlæg i bussen og borde med siddepladser rundt om, så man kan se dem, man snakker med.
  • Konferencebus: Når der skal afholdes et firmaarrangement, kan der bookes en konferencebus. Denne er udstyret med storskærme og AV-hjælpemidler som i et almindeligt mødelokale.
  • Dobbeltdækkerbus: Hvis man er rigtigt mange, som skal afsted, er denne type af bus et kæmpehit hos både store og små.
  • Turistbus: Det er naturligvis også muligt at leje en ganske almindelig turistbus med chauffør. Bussen er sædvanligvis udstyret med toilet.
  • VIP-bus: I denne type af bus kan man lægge sæderne ned, hvilket gør den ideel til hjemtransport efter en fest eller også bare til kørsel i de sene nattetimer.

Prisen for at leje en bus afhænger af flere forskellige faktorer, så det bedste, man kan gøre, er at kontakte selskabet for en specifik pris, der tager højde for lige netop ens egne ønsker.

Værd at overveje

Hvis man skal afholde noget, hvor de samme personer skal flere steder hen, er busleje optimalt. Det kunne for eksempel være et bryllup, hvor man først skal i kirke og derefter videre til det sted, hvor bryllupsfesten skal foregå. Her vil det være bekvemt for gæsterne at kunne hoppe på bussen fra sted til sted.

Ligeledes hvis flere deltagere er afhængige af offentlig transport, hvilket i nogle områder er nærmest ikkeeksisterende, vil det være super service med arrangeret bustransport. På den måde får alle, der er med, en god oplevelse.