Bæredygtig energi til din bolig

Den tid vi lever i begynder at bære mere og mere præg af klimakampen og succesen med bæredygtig energi til den både private og offentlige sektor. For ikke lang tid siden så vi, at der i Nordjylland er blevet indsat brintbusser, som er en førende energikilde inden for bæredygtig energi. Ligeså er der også disse brintbusser i London og Amsterdam. Desværre er brint en utrolig dyr bæredygtig energikilde, dog meget effektiv, da den kun udleder vand og derfor ikke noget CO2. Desværre er denne teknik ikke blevet billigere og mere udbredt, men forskningen for brintenergi til den private sektor er i fuld gang.

 

Solceller – vejen mod lyset

Solceller er én af de mere kendte bæredygtige energikilder til den private person, der søger en mere bæredygtig livsstil. Ikke nok med at solceller er en bæredygtig energikilde, så er de også klimavenlig og giver dig store besparelser på din varmeregning. I forhold til el og varme der bliver produceret af fossile brændstoffer, så er solenergi billigere og langt mere miljøvenligt. Desuden gør det også dit hus langt mere attraktivt, hvis du på et tidspunkt har planer om at sælge det; viser flere undersøgelser. Find hjælp til at finde de helt rigtige solceller her, og få en økonomisk og bæredygtig gevinst i fremtiden.

Hvorfor er bæredygtigheden vigtig?

Der er mange grunde til, at bæredygtigheden er vigtig. Både i offentligheden og privat. Bæredygtighed er vigtigt, når du tænker på klimaet, klimaforandringerne, klimakrisen og den globale opvarmning. Når der skal findes løsninger og måder hvorpå, vi som mennesker kan sænke vores CO2 udslip på, så er det en vigtig ting at have bæredygtighed og bæredygtige energikilder med i overvejelsen. Undersøgelser viser, at hver enkelt af briterne udleder 13 tons CO2 om året, men hvis de tænker mere bæredygtigt, uden at ændre hele deres livsstil, så er det nok til at sænke det med 2 tons.