Aalborg; storbyen der burde være mere interaktiv

Der er i dag noget, der er mange storbyer udenlands, der er rigtig gode til. Og det er at tiltrække turister og gøre det let for dem at færdes omkring i byen. Det er noget, vi herhjemme godt kan lære lidt af, og det er især noget, der gør sig gældende, når det kommer til en af de større byer som Nordjyllands hovedstad, Aalborg.

Byen med noget for alle

Når man tager til Aalborg, og når man kender byen, ved man nemlig, at der er noget her for ethvert hjerte – uanset hvad det begærer. Det betyder, at der er masser af muligheder for shopping, der er gode restauranter, cafeer, barer og pubber, der er grønne områder, gode arrangementer og en kultur, der er spændende at sætte sig ind i. Der er historie, og der er så meget mere.

Men hvor er skattene?

Derfor er det en by, der kan omfavne alle. Dog er det ikke noget, man som turist eller udefra komne bemærker, idet det så blot er en by ligesom så mange andre. Aalborg kan nemlig være svær at finde rundt i lige såvel, som det ikke er indlysende, hvor man finder alle de skjulte skatte.

En by med masser af turister

Og det er ærgerligt, idet det med sikkerhed var noget, der ville kun få hotellerne til at være fyldte til bristepunktet året rundt. Derfor handler det om at gøre noget ved den problematik, og det kan man blandt andet gøre ved at gøre byen mere interaktiv.

Interaktive skærme

Det betyder, at der for eksempel kan placeres skærme rundt omkring i byen, der deler ud af viden. Herpå kan der fortælles om spændende arrangementer, gode tilbud og steder, man bør gå hen. Der skal være et kort, den nærmeste vej til parkering og et offentligt toilet, og det skal være muligt at søge de forskellige steder og en fortælling om dem frem.

Sjovt at komme rundt

På den måde gøres det lettere at komme rundt i byen – især hvis man er på gåben. Og så bliver det også hurtigt meget sjovere, idet man kan få den hjælp, man har behov for, lige når man har brug for den. Der er dog behov for især én ting til sådanne skærme.

Det vigtigste materiale – glas

Ud over at de selvfølgelig skal betales og vedligeholdes både rent fysisk, men også i forhold til den info, der kommer på, så er der også behov for noget glas, der kan modstå lidt af hvert. Det betyder, at det ikke skal kunne splintres så let som ingenting, og det skal således kunne holde til hverdagens brug samt vind og vejr.

Find det online

Og det er netop derfor, at du bør tage et kig på de muligheder, der byder sig med glas fra PSC. Her er der nemlig tale om noget af det stærkeste glas, der i dag er muligt at finde på markedet. Dette er i en kvalitet, der ikke bliver gået på kompromis med.